Jongerencoaching

  • “Ik word gepest op school, wat kan ik daar aan doen?”
  • “Mijn ouders gaan scheiden. Help!”
  • Wat moet ik met mijn ouders die voortdurend dingen van mij vragen die ik niet wil?”
  • “Mijn verkering is uit, ik voel me zo alleen
  • “Ik heb een eetprobleem
  • “Ik kom tot niets, zit ik wel bij de juiste studie?”
  • “Ik heb moeite met keuzes maken

Herkenbaar? Dan is jongerencoaching iets voor jou. Het valt niet altijd mee, studeren, bijbaan, vriendschappen, verkering en ouders die je niet lijken te begrijpen. Soms is het fijn als je iemand hebt die naar je luistert en met je meedenkt. Gewoon, zonder oordeel. Iemand die je begrijpt, je problemen serieus neemt en helpt bij het vinden van een oplossing.

Voor de ouders/verzorgers

Als ouder wil je het beste voor je kind, maar soms weet je niet hoe je hem of haar kan helpen. Praten met elkaar verloopt moeizaam of eindigt altijd in ruzie of eindeloze discussies. Het kan ook zijn dat je kind vrij gesloten is en moeite heeft om te praten over wat hem of haar bezighoud. Ook dan biedt jongerencoaching een oplossing. Wij gaan gesprekken aan op een gelijkwaardige hoogte, maar wel met wijsheid en kennis over het leven.

Praktijk de Schakel

Onze jongerencoaching is afgestemd op de behoeften en belevingswereld van jongeren. Dit omdat jongeren met andere ogen naar de wereld en hun problemen kijken. Door ons te verplaatsen in hun belevingswereld ontstaat er een basis om een oplossing te vinden die zowel verstandig is, als wat dichtbij bij hun eigen manier van oplossen ligt.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Praktijk de Schakel en onthoud: ”Wat je zelf moet doen, hoef je niet alleen te doen.”

Meer informatie of een afspraak maken?

Ik neem de tijd voor mijn clienten waardoor ik de telefoon niet altijd direct kan aannemen.

Vul je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je terug.