Gezinscoaching

  • “Mijn kinderen accepteren mijn vriend(in) niet
  • “Mijn partner en ik zitten niet op één lijn in de opvoeding”
  • “Mijn kind is zo angstig/agressief, hoe kan ik daar mee omgaan?”
  • “Hoe ga ik om met nagelbijten, bedplassen en claimgedrag?”
  • “Mijn kinderen maken voortdurend ruzie.”
  • Ik voel me zo alleen staan in de opvoeding van mijn kinderen.”

“Het gezin is de bouwsteen van de samenleving.” Is dat nog wel zo? Of wil je dat graag maar lijkt dit doel onbereikbaar? Samen op één lijn zitten, werken en opvoeden tegelijk, of een nieuwe vader of moeder in het gezin. Al dit soort situaties hebben invloed op ouders en kinderen en kunnen veel vragen en problemen oproepen. De situaties zijn vaak het gevolg van een andere onderliggende oorzaak. Daardoor ontstaat onrust, onplezierig met elkaar omgaan of ruzie in het gezin.

Gezinscoaching voor rust en balans

Gezinscoaching helpt om de rust in het gezin te herstellen. Door middel van (gezins-)gesprekken helpen wij om orde te scheppen in de chaos en tot de kern van het probleem te komen. Door de kern van het probleem helder te krijgen kunnen er acties worden ondernomen om het eigenlijke probleem op te lossen. Met gezinscoaching sta je er als ouder niet alleen voor.

Praktijk de Schakel

De praktijk wordt bezocht door mensen uit heel Nederland en vooral uit de provincie Zuid-Holland en de steden Rotterdam en Den Haag. Als gezinscoach hebben wij al veel gezinnen mogen helpen bij het laten terugkeren van rust en balans.

Laat chaos, ruzie en onrust plaatsmaken voor balans en rust in het gezin. Neem gerust contact met ons op en wij leggen graag uit hoe wij kunnen helpen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Ik neem de tijd voor mijn clienten waardoor ik de telefoon niet altijd direct kan aannemen.

Vul je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je terug.