Ervaringen

Cliënten delen hun ervaringen.

Omdat ik met mijn man mee ging op gesprek bij Ans, kwam ik erachter dat er bij mezelf ook het een en ander niet lekker zat. Zij zag dat vanaf het eerste gesprek, maar dat had ik zelf pas later door. Ze liet het me zelf ontdekken door te praten en opdrachtjes mee naar huis te geven. Aan het begin van zo’n opdrachtje denk je vaak; belachelijk. Maar, het werkte! Echt! Wat ben ik blij dat ik op deze manier zo goed aan mezelf heb kunnen werken. Ik zou iedereen, die niet lekker in z’n vel zit, of gewoon even een eye-opener nodig heeft, naar haar willen sturen. Ze is fantastisch!
Adriënne

Ik heb een prettige ervaring als cliënt bij praktijk de schakel. Samen met Ans zijn we samen op pad gegaan in mijn verleden en zo inzicht gekregen in mijzelf. Dit heeft mij enorm geholpen in een periode dat ik het zelf even niet meer wist en erg onzeker was over mijzelf. Ik beveel praktijk de Schakel van harte bij u aan.
Ann

De gesprekken die ik met Ans heb gehad vond ik erg prettig. Ik had altijd het gevoel dat ik serieus genomen werd en dat ik de vrijheid had om alles te kunnen bespreken. Ze keek ook altijd net anders naar de dingen, en dat hielp me vaak wel omdat ik dan in m’n eigen denkpatroon vastzat of niet helder dacht. Zelf had ik het idee dat zij het meeste werk deed, terwijl ik dat zelf deed en ze begeleidde me erbij. De gesprekken hebben me goed vooruit geholpen, en ik vond het heel prettig samenwerken.

Leah

Het is nooit makkelijk om over dingen te praten waar je het liever niet over hebt, laat staan met een ‘buitenstaander’ erbij. Ans gaf ons echter vrij snel het gevoel dat niks te gek was en alles gezegd kon worden. In de huiselijke en prettige sfeer voelde wij ons compleet op ons gemak.
De sessies hebben voor ons beide de ogen geopend, we hebben veel geleerd over elkaar maar ook over onszelf. Na slechts een aantal sessies durfden we het al weer aan zonder therapie, inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en het gaat nog steeds hartstikke goed. Natuurlijk zijn er nog wel eens frustraties en ergernissen maar dat is altijd van korte duur omdat we bij Ans hebben geleerd om weer met elkaar te praten.

Kim & Kevin

In therapie gaan.. ik vond het een behoorlijk heftig idee, maar Ans heeft dat gevoel direct weggenomen en vervangen voor een vertrouwd gevoel en een enorm positieve ervaring. Ik ben haar erg dankbaar voor de manier waarop zij eraan heeft bijgedragen dat wij als gezin weer verder kunnen.
Ans heeft veel kennis en ervaring, maar is ook eerlijk, objectief, lief, warm en erg betrokken.
Mede dankzij haar begeleiding kunnen wij nu meer begrip voor elkaar opbrengen, beter met elkaar communiceren, ons in de ander verplaatsen, maar vooral zelf positiever en met meer zelfvertrouwen handelen/denken.
Mocht je ergens mee zitten, dan kan ik de Schakel van harte aanraden.
Ontzettend bedankt, lieve Ans.

Vrouw 27 jaar

Ans heeft ons goed geholpen. We kwamen er niet meer samen uit en hebben ons verhaal naar elkaar gedaan met Ans erbij. Haar eerlijkheid en het sturend vermogen om je door elkaar referentiekaders de zaken te laten bekijken heeft ons op het juiste pad gebracht. Hierdoor zijn we weer naar elkaar toe gegroeid.
Bedankt Ans!

Man 29 jaar

Wij hebben het als heel prettig ervaren om met elkaar te kunnen praten in het bijzijn van Ans als een soort van gespreksleidster die onafhankelijk aan het gesprek deelneemt, ondersteund, stuurt en waar nodig handreikingen uitdeelt op punten waar wij samen op vast liepen.
De gesprekken met Ans gaan veel dieper dan over je relatie alleen, ze laat je op een andere manier nadenken dan dat je gewend bent en inzien waar keuzes die je maakt vandaan kunnen komen.
Zo leer je jezelf beter kennen en begrip opbrengen voor je partner.

– Alex & Britt

Evaluatie teamtraining Leger des Heils

Voor mijzelf was de waarde van de training de waarde van bewustwording om vanuit een meer solistische functie te schakelen naar een teamfunctie. Ik vond de de verdeling van de training (theoretisch vs zelfwerkzaam/actief) goed. In een woord opbouwend.

Ik heb meer begrip voor anderen gekregen, duidelijkere handvatten over hoe je misstanden bespreekt. Het team heeft er nieuwe energie van gekregen. Misschien een volgende keer meer ruimte om collega’s hun verhaal te laten doen zodat we daarover met elkaar in gesprek kunnen gaan. Een nuttige training.

Ik vind de manier waarop Ans het team zelf verantwoordelijkheid heeft laten nemen, passend. Daarnaast vond ik haar duidelijk, sympathiek en improviserend.

De indeling van de training vond ik prettig. Ik had nog wel graag concreet willen horen wat collega’s echt anders zouden willen binnen het team. Ze hadden het vooral over hun irritatie.

Ik vond de training mooi vorm gegeven en vooral begrijpelijk en leuk gepresenteerd. Het kostte geen moeite om goed mee te komen en iets met de informatie te doen. In 1 woord verfrissend.

Ik heb geen onderwerpen gemist, alles kon bespreekbaar worden gemaakt. Ik vond de trainer spontaan, direct, aandacht voor wat er speelt in het team, een goede luisteraar.
Als suggestie misschien iets meer media.

Ik heb kunnen zeggen wat ik wou zeggen. Ik heb over dingen kunnen praten die normaal niet worden besproken. Ik heb geen onderwerp gemist.

Wat mij betreft mag dit jaarlijks terug komen, het team wisselt en dit zijn momenten met elkaar waar je op een relaxte wijze met elkaar van ideeën kan wisselen. Een super training.

Meer informatie of een afspraak maken?

Ik neem de tijd voor mijn clienten waardoor ik de telefoon niet altijd direct kan aannemen.

Vul je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je terug.