Relatieonderzoek

Het kan zijn dat je je relatie als onbevredigend ervaart maar niet weet of een doorstart van je relatie haalbaar of wenselijk is. In dat geval kun je samen met je partner een relatie onderzoek aanvragen van maximaal 3 gesprekken. In de gesprekken die geleid worden door een ervaren therapeut, ga je samen met je partner kijken wat voor beiden in jullie situatie de best mogelijke oplossing is.

Na de gesprekken kan het zijn dat jullie besluiten tot relatietherapie, het kan ook zijn dat een (tijdelijke) scheiding de voorkeur heeft. Beide keuzes kunnen dan vanuit Praktijk de Schakel begeleid worden.

Van sleur naar spanning

Je hebt het leuk samen. Er zijn nauwelijks conflicten, tenminste geen grote. Maar je mist eigenlijk de kriebels in je buik die je vroeger had als je elkaar zag. Het zou leuker zijn als je relatie af en toe eens wat spannender zou zijn. Maar ja, wat wil je als je al jaren bij elkaar bent en ondertussen een of meerdere kinderen te verzorgen hebt. Bij Praktijk de Schakel kun je leren om dat spannende gevoel van de eerste verliefdheid weer terug te halen. Om weer te ervaren waarom je verliefd werd op je partner. Die periode waarin je alleen maar pluspunten zag en nauwelijks of geen minpunten.

Praktijk de Schakel

Wij onderzoeken graag samen met jou en je partner of jullie relatie nog te redden is of hoe jullie de spanning van vroeger weer terug kunnen halen.

Voor het maken van een afspraak voor relatieonderzoek of het aanvragen van meer informatie kun je contact met ons opnemen.